Termeni si conditii

ultima actualizare 05.06.2020

CONDITII GENERALE

 • Accesarea, utilizarea ┼či comandarea produselor de pe Site implic─â respectarea clauzelor prev─âzute mai jos (denumite ├«n cele ce urmeaz─â ÔÇ×Termeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ). V─â rug─âm s─â citi┼úi cu aten┼úie aceste clauze ├«ntruc├ót crearea unui Cont urmat─â de plasarea unei Comenzi pe Site echivaleaz─â cu acceptarea dvs. a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor afi╚Öate pe Site.

DEFINI╚ÜII ╚śI TERMENI

 • Vanzator ÔÇô SC Alexa Business Retail 2012 SRL cu sediul social ├«n Drumul Fermei, nr.16b, Popesti Leordeni, Ilfov av├ónd num─âr de ├«nregistrare ├«n registrul comer╚Ťului J23/3548/2012, cod de identificare fiscal─â 3101172
 • Cump─âr─âtor ÔÇô orice persoan─â fizic─â de peste 18 ani, sau juridic─â care efectueaz─â o Comand─â.
 • Site ÔÇô magazinul online g─âzduit la adresa web www.inness.ro ╚Öi care este de╚Ťinut ╚Öi administrat de Vanzator.
 • Utilizator ÔÇô orice persoan─â care acceseaz─â Site-ul.
 • Consumator ÔÇô orice persoan─â fizic─â sau persoana juridica a intrat in posesia Produsului/Produselor in urma unei comenzi pe Site
 • Comand─â ÔÇô mecanismul electronic al Site-ului prin intermediul c─âruia Cump─âr─âtorul transmite Vanz─âtorului inten╚Ťia sa de a achizi╚Ťiona Produse de pe Site ╚Öi de a face plata acestora.
 • Produse ÔÇô orice produs afi╚Öat pe Site, inclusiv produsele men╚Ťionate ├«n Comanda, care urmeaz─â a fi predate de c─âtre V├ónz─âtor Cump─âr─âtorului ca urmare a ├«ncheierii Contractului.
 • Cont ÔÇô sec╚Ťiunea din Site format─â dintr-o adres─â de e-mail ╚Öi o parola care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.
 • Contract ÔÇô reprezint─â contractul la distanta ├«ncheiat ├«ntre V├ónz─âtor ╚Öi Cump─âr─âtor, f─âr─â prezen╚Ťa fizic─â simultan─â a V├ónz─âtorului ╚Öi a Cump─âr─âtorului, care are ca obiect v├ónzarea Produselor comandate de pe Site.
 • Parte ÔÇô V├ónz─âtor sau Cump─âr─âtor.
 • Con╚Ťinutul Site-ului ÔÇô reprezint─â at├ót informa╚Ťiile de pe Site care pot fi accesate sau vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic (incluz├ónd, dar nelimit├óndu-se la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software), c├ót ╚Öi con╚Ťinutul oric─ârui e-mail trimis Cump─âr─âtorilor de c─âtre V├ónz─âtor prin mijloace electronice ╚Öi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

 • Produsele comercializate de Vanzator sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Rom├óniei.
 • Utilizatorul va trebui s─â citeasca si sa accepte prevederile Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor pentru a i se permite accesul pe Site si a-si deschide un cont.
 • Fiecare Utilizator poate avea un singur cont, fiind interzisa partajarea unui cont ├«ntre mai mul╚Ťi Utilizatori.
 • Utilizatorul are obliga╚Ťia s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea cu privire la informa╚Ťiile de acces la Contul de pe Site ╚Öi s─â nu permit─â utilizarea Contului de c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi.
 • Prin plasarea unei comenzi pe Site, Cump─âr─âtorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefon) utilizat─â de V├ónz─âtor pentru derularea opera╚Ťiunilor aferente Contractului.
 • Cump─âr─âtorul este obligat s─â furnizeze informa╚Ťii corecte ╚Öi complete at├ót pentru ├«nregistrarea Contului pe Site, c├ót ╚Öi pentru comandarea produselor. De asemenea, Cump─âr─âtorul este obligat s─â actualizeze datele men╚Ťionate ├«n Cont ├«n cazul ├«n care intervin orice modific─âri.
 • Vanzatorul poate anula/refuza o comand─â ├«n urma unei notific─âri prealabile adresate Cump─âr─âtorului, f─âr─â a exista obliga╚Ťii ├«ntre P─âr╚Ťi ╚Öi f─âr─â ca o Parte s─â poat─â pretinde daune, pentru urm─âtoarele situa╚Ťii:

-e╚Öuarea / invalidarea tranzac╚Ťiei online;

-neacceptarea de c─âtre banca emitenta a cardului Cump─âr─âtorului/a tranzac╚Ťiei;

-furnizarea de date incomplete sau incorecte de c─âtre Cump─âr─âtor;

ÔÇôdaca activitatea Cump─âr─âtorului produce daune Site-ului, societ─â╚Ťii Vanzatorului ╚Öi/sau partenerilor s─âi;

-2 livrări eșuate din culpa Cumpărătorului;

-precum ╚Öi ├«n orice alte situa╚Ťii c├ónd Cump─âr─âtorul folose╚Öte serviciile oferite de Site ├«ntr-un mod neconform uzan╚Ťelor normale ╚Öi bunei-credin╚Ťe sau ├«╚Öi exercit─â drepturile ├«n scopul de a v─ât─âma sau p─âgubi Vanzatorul ori ├«ntr-un mod excesiv ╚Öi nerezonabil, contrar bunei-credin╚Ťe.

 • Cump─âr─âtorul este con╚Ötient de faptul c─â Site-ul nu poate fi disponibil ├«n mod continuu, ├«n special pe parcursul ├«ntre╚Ťinerii hardware-ului ╚Öi software-ului furnizorului Site-ului.
 • Toate informa╚Ťiile folosite pentru descrierea produselor comercializate pe Site (imagini sau orice alte prezent─âri grafice) nu reprezint─â o obliga╚Ťie contractual─â din partea V├ónz─âtorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Astfel, designul, culorile sau formele produselor pot s─â difere ├«n realitate fa╚Ť─â de imaginile de prezentare afi╚Öate pe site.
 • ├Än cazul organiz─ârii unor promo╚Ťii cu privire la anumite produse, Cump─âr─âtorul trebuie s─â aib─â ├«n vedere faptul c─â acestea vor fi valabile doar ├«n limita stocului disponibil ╚Öi numai pentru o perioad─â limitat─â de timp care va fi afi╚Öat─â pe Site.
 • ├Än vederea execut─ârii opera╚Ťiunilor ce ╚Ťin de onorarea comenzii, V├ónz─âtorul va putea contracta o ter╚Ť─â parte, ├«ns─â va r─âm├óne ├«n continuare responsabil fa╚Ť─â de Cump─âr─âtor pentru executarea obliga╚Ťiilor aferente Contractului.
 • Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de pe Site, precum ╚Öi orice alte informa╚Ťii puse la dispozi╚Ťie de c─âtre V├ónz─âtor pe Site vor face parte integrant─â din Contract. Dispozi╚Ťiile referitoare la drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile Consumatorului vor fi aplicabile doar acestora.

COMANDA PRODUSELOR

 • Site-ul con╚Ťine o list─â de produse oferite spre v├ónzare, inclusiv pre╚Ťurile fiec─ârui produs individual. Cump─âr─âtorul poate efectua comenzi pe Site prin ad─âugarea produselor dorite ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi ╚Öi prin trimiterea formularului de finalizare a comenzii.
 • Odat─â ad─âugate ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi, produsele sunt disponibile spre achizi╚Ťie numai ├«n m─âsura ├«n care exist─â stoc disponibil. Astfel, ofertele de produse promovate pe Site nu sunt obligatorii, iar V├ónz─âtorul nu este obligat s─â ├«ncheie Contractul ├«n cazul ├«n care produsele nu mai sunt disponibile.
 • De asemenea, ad─âugarea unui produs ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi, ├«n lipsa finaliz─ârii comenzii, nu atrage dup─â sine ├«nregistrarea unei comenzi ╚Öi nici rezervarea automat─â a produsului comandat.
 • ├Änainte de plasarea comenzii, Cump─âr─âtorul are posibilitatea de a modifica ╚Öi verifica comanda din co╚Öul de cump─âr─âturi.
 • Pentru a putea plasa comenzi pe Site, Cump─âr─âtorul trebuie s─â furnizeze V├ónz─âtorului informa╚Ťiile necesare ├«n vederea factur─ârii ╚Öi livr─ârii produselor. Cump─âr─âtorul garanteaz─â c─â toate datele furnizate sunt complete, reale ╚Öi corecte. ├Än caz contrar, V├ónz─âtorul nu va putea fi tras la r─âspundere pentru neexecutarea obliga╚Ťiilor sale aferente Contractului (cum ar fi ne├«ndeplinirea/├«ndeplinirea necorespunz─âtoare a obliga╚Ťiei de predare a produselor) ca urmare a introducerii de c─âtre Cump─âr─âtor a unor date eronate.
 • ├Än urma plas─ârii comenzii pe Site, Cump─âr─âtorul va primi pe adresa de e-mail o confirmare a accept─ârii comenzii de c─âtre V├ónz─âtor. Contractul se consider─â ├«ncheiat ├«ntre V├ónz─âtor ╚Öi Cump─âr─âtor ├«n momentul primirii de c─âtre Cump─âr─âtor de la V├ónz─âtor, prin intermediul po╚Ötei electronice ╚Öi/sau SMS a notific─ârii de expediere a Comenzii.
 • De asemenea, prin plasarea comenzii pe Site, Cump─âr─âtorul consimte ca V├ónz─âtorul s─â ├«l poat─â contacta, utiliz├ónd datele de contact furnizate de Cump─âr─âtor (e-mail sau telefon), ├«n orice situa╚Ťie necesar─â ├«n leg─âtur─â cu executarea Contractului.
 • ├Än cazul ├«n care un produs comandat nu se afl─â ├«n stocul V├ónz─âtorului, precum ╚Öi ├«n alte cazuri c├ónd produsul comandat nu poate fi livrat de V├ónz─âtor, acesta din urm─â va informa Cump─âr─âtorul pe adresa de e-mail sau telefonic cu privire la lipsa stocului/imposibilitatea de livrare. ├Än situa╚Ťia ├«n care Cump─âr─âtorul a achitat anterior pre╚Ťul produsului comandat care nu poate fi livrat, V├ónz─âtorul va avea obliga╚Ťia de a returna pre╚Ťul respectiv ├«n contul Cump─âr─âtorului ├«n termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice.
 • V├ónz─âtorul poate anula comanda efectuat─â de Cump─âr─âtor, ├«n urma unei notific─âri prealabile adresate Cump─âr─âtorului, ├«n cazul ├«n care datele furnizate de Cump─âr─âtor sunt incomplete/incorecte.

PRE╚Ü ╚śI FACTURARE

 • Toate pre╚Ťurile aferente produselor comercializate pe Site sunt exprimate ├«n LEI ╚Öi con╚Ťin TVA, livrarea in functie de valorea comenzii sau a produsului este exprimata in LEI si se adauga la finalizare comenzii.
 • Pre╚Ťul, modalitatea de plat─â ╚Öi termenul de plat─â vor fi specificate ├«n formularul de comand─â.
 • Facturarea produselor comandate de pe Site se face exclusiv ├«n LEI folosind informa╚Ťiile furnizate de Cump─âr─âtor ├«n formularul destinat plas─ârii comenzii. Vanzatorul nu va r─âspunde de corectitudinea informa╚Ťiilor furnizate de Cump─âr─âtor pentru facturare sau de imposibilitatea deducerii unor cheltuieli din cauza informa╚Ťiilor furnizate incorect de c─âtre Cump─âr─âtor.
 • V├ónz─âtorul va transmite Cump─âr─âtorului factura aferenta comenzii odat─â cu livrarea produselor comandate.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Va punem la dispozitie trei modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra:

 1. Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa confirmarea bancii ca intrega suma este in contul inness.ro.
 2. Plata online sigura cu cardul prin procesatorul de plata MobilPay
 3. Plata ramburs la curier

In cazul anumitor servicii/produse se vor putea folosi doar variantele online si virament bancar.

LIVRAREA PRODUSELOR

Condi╚Ťii de livrare

 • V├ónz─âtorul va asigura ambalarea corespunz─âtoare a produselor, precum ╚Öi transmiterea documentelor ├«nso╚Ťitoare ale acestora (factura fiscala).
 • Livrarea se va considera a fi ├«ndeplinit─â de c─âtre V├ónz─âtor la momentul pred─ârii produselor comandate c─âtre Cump─âr─âtor la adresa selectat─â de acesta la momentul plas─ârii comenzii.
 • Cump─âr─âtorul este obligat s─â accepte produsele la livrare. ├Än cazul ├«n care Cump─âr─âtorul nu preia produsele la livrare, V├ónz─âtorul va avea dreptul de a anula Contractul.
 • ├Än cazul ├«n care livrarea nu se poate realiza mod repetat (mai mult de 2 ori) din cauza neprelu─ârii coletului de c─âtre Cump─âr─âtor, acesta va fi obligat s─â pl─âteasc─â costurile asociate livr─ârilor repetate.
 • Cump─âr─âtorul are obliga╚Ťia s─â semneze documentul de livrare prezentat de catre V├ónz─âtor/curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat ╚Öi factura/bonul fiscal ce con╚Ťine toate informa╚Ťiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pre╚Ť).
 • ├Än momentul livr─ârii, Cump─âr─âtorul are obliga╚Ťia s─â verifice integritatea ambalajului produselor, precum ╚Öi existen╚Ťa unor desfaceri neautorizate. ├Än cazul ├«n care constat─â orice neregularit─â╚Ťi cu privire la produsele livrate, Cump─âr─âtorul are dreptul de a refuza preluarea acestora.
 • Prin semnarea f─âr─â obiec╚Ťiuni a documentului de livrare (├«n cazul livr─ârii prin curier) la momentul recep╚Ťiei produsului de c─âtre Cump─âr─âtor, se va considera c─â produsele au fost livrate ├«n bune condi╚Ťii din punct de vedere cantitativ ╚Öi calitativ, iar orice reclama╚Ťie ulterioara cu privire la viciile aparente ale produselor nu va fi luat─â ├«n considerare.
 • ├Än cazul ├«n care modalitatea de transport este negociat─â la cererea Cump─âr─âtorului, acesta din urm─â va suporta riscul ╚Öi costurile suplimentare asociate cu modul de transport cerut.

Modalit─â╚Ťi de livrare

 • Trasportul este asigurat de serviciul de curierat rapid BooKurier. Programul de livrari este intre orele 09:00 ÔÇô 17:00 (luni-vineri).

Termen de livrare

 • Comenzile plasate intr-o zi lucratoare, vor fi livrate la client in 1-2 zile lucratoare.
 • Comenzile finalizate in zile nelucratoare (weekend sau sarbatori legale), vor fi livrate la client in 2-3 zile lucratoare

Durata de livrare a produselor de 2-3 zile lucratoare este valabila in perioadele din an cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Pentru anumite produse livrarea se face in 7-14 zile lucratoare, in cazul acestor produse veti fi informat asupra termenului de livrare.

Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online, conform OUG34/2014.

Taxa de livrare

 • Livrarea se face gratuit, oriunde in tara, indiferent de localitate daca valoarea comenzii este peste 200 lei.
 • Pentru comenzile in valoare totala sub 200 lei, costul livrarii este de 19 lei┬áoriunde in tara, indiferent de localitate.
 • Nu se percep taxe pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 • In situatia in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate eronat, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest Site se pot schimba fara o notificare prealabila. Cumparatorul trebuie sa verifice cu atentie caracteristicile si disponibilitatea produselor inaintea plasarii unei comenzi astfel incat sa se asigure ca acestea sunt cele actuale.
 • Imaginile produselor sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de imagini in orice mod din cauza modificarii caracteristicilor, rezolutiei monitorului.
 • In situatia putin probabila a interventiei neautorizate a unei terte parti asupra Site-ului Vanzatorului acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile afisate in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc.
 • Vanzatorul se obliga fata de Cumparator, ca in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor asumate este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la Cumparatorul respectiv.
 • Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANȚIA LEGALĂ DE CONFORMITATE

 • Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.U.G. 174/2008.
 • Cumparatorul se va asigura la achizitia produselor ca a primit:
 • Documente fiscale (bon fiscal/factura fiscala dupa caz)
 • Ambalajul original, integral
 • Garan╚Ťia legal─â de conformitate (garantia se acorda in baza facturii) reprezint─â obliga╚Ťia legal─â a V├ónz─âtorului fa╚Ť─â de Cumparator, f─âr─â solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pre╚Ťului pl─âtit de Cumparator, de reparare sau de ├«nlocuire a produsului cump─ârat, dac─â acesta nu corespunde condi╚Ťiilor enun╚Ťate ├«n descrierea produsului.
 • V├ónz─âtorul are obliga╚Ťia de a livra doar produse care sunt ├«n conformitate cu Contractul.
 • Se consider─â c─â produsele sunt ├«n conformitate cu Contractul atunci c├ónd:
 1. corespund descrierii făcute de Vânzător;
 2. corespund scopurilor pentru care sunt utilizate ├«n mod normal produsele de acela┼či tip
 3. corespund oric─ârui scop specific solicitat de c─âtre Cumparator, scop f─âcut cunoscut V├ónz─âtorului ┼či acceptat in scris de acesta la ├«ncheierea Contractului;
 • ├Än cazul lipsei conformit─â┼úii, Cumparatorul are dreptul de a solicita V├ónz─âtorului s─â i se aduc─â produsul la conformitate, f─âr─â plat─â, prin reparare sau ├«nlocuire, sau s─â beneficieze de reducerea corespunz─âtoare a pre┼úului ori de rezolu┼úiunea Contractului privind acest produs. Cumparatorul nu este ├«ndrept─â┼úit s─â solicite rezolu┼úiunea Contractului, dac─â lipsa conformit─â┼úii este minor─â.
 • De asemenea, Cumparatorul trebuie s─â informeze V├ónz─âtorul despre lipsa de conformitate ├«n termen de 30 zile de la data la care a constatat-o.
 • R─âspunderea V├ónz─âtorului privind garan┼úia legal─â de conformitate nu poate fi atras─â ├«n cazul ├«n care:

– Cumparatorul nu prezint─â dovada achizi╚Ťion─ârii produsului de pe Site (factura/bonul fiscal);

– Nu se consider─â a fi lips─â de conformitate dac─â, ├«n momentul ├«ncheierii Contractului, Cumparatorul a cunoscut sau putea, ├«n mod rezonabil, s─â cunoasc─â lipsa de conformitate.

– Cumparatorul nu a respectat condi╚Ťiile de transport, utilizare ╚Öi/sau ├«ntre╚Ťinere cu privire la produs;

– Produsul prezint─â modific─âri sau interven╚Ťii efectuate de alte persoane dec├ót cele autorizate de V├ónz─âtor;

– Produsul nu mai ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile de conformitate ca urmare a culpei Cump─âr─âtorului, cum ar fi p─âstrarea ├«n condi╚Ťii improprii.

– Produsul nu este returnat complet

– Zgarieturile si orice uzura normala constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive pentru reclamatie

– Garantia de conformitate nu acopera rani personale.

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 • Proprietatea asupra produselor va fi transferat─â la momentul pred─ârii produselor c─âtre Cump─âr─âtor, dup─â efectuarea pl─â╚Ťii din partea acestuia conform modalit─â╚Ťilor de plat─â prev─âzute ├«n ÔÇťTermeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ.

FORȚA MAJORĂ

 • Niciuna dintre P─âr┼úi nu r─âspunde de neexecutarea la termen sau/┼či de executarea ├«n mod necorespunz─âtor, total sau par┼úial, a oric─ârei obliga┼úii care ├«i revine ├«n baza Contractului, dac─â neexecutarea sau executarea necorespunz─âtoare a obliga┼úiei respective a fost cauzat─â de un eveniment de for┼úa major─â, astfel cum este definit ├«n lege. Cu toate acestea, fiecare Parte are obliga╚Ťia s─â ia toate m─âsurile posibile ├«n vederea limit─ârii consecin┼úelor for╚Ťei majore.
 • Dac─â ├«n termen de 15 zile calendaristice de la producere, evenimentul respectiv nu ├«nceteaz─â, at├ót V├ónz─âtorul, c├ót ╚Öi Cump─âr─âtorul, au dreptul s─â-┼či notifice ├«ncetarea de plin drept a prezentului contract f─âr─â ca vreunul s─â pretind─â daune-interese.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • ├Än vederea asigur─ârii prelu─ârii ╚Öi onor─ârii comenzilor privind produsele comercializate pe Site, Vanzatorul prelucreaz─â datele dvs. cu caracter personal. Pentru a afla mai multe informa╚Ťii cu privire la datele personale pe care le prelucr─âm ╚Öi felul cum le colect─âm, care este scopul prelucr─ârii datelor, care sunt destinatarii datelor, ce drepturi ave╚Ťi ├«n calitate de persoan─â vizat─â, precum ╚Öi orice alte informa╚Ťii legate de prelucrarea datelor de c─âtre Vanzator, v─â rug─âm s─â citi╚Ťi Politica de confiden╚Ťialitate disponibil─â.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUAL─é

 • ├Äntreg Con╚Ťinutul Site-ului, astfel cum este definit in Conditiile generale, este proprietatea exclusiv─â a Vanzatorului ╚Öi intra sub inciden╚Ťa legii pentru protec╚Ťia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) ╚Öi a legilor privind proprietatea intelectual─â ╚Öi industrial─â.
 • Utilizatorului nu ├«i este permis─â copierea, distribuirea, publicarea, transferul c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi, modificarea ╚Öi/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oric─ârui con╚Ťinut ├«n orice alt context dec├ót cel inten╚Ťionat de Vanzator, includerea oric─ârui con╚Ťinut ├«n afara Site-ului, ├«ndep─ârtarea ├«nsemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Con╚Ťinutului Site-ului, precum ╚Öi participarea la transferul, v├ónzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afi╚Öarea Con╚Ťinutului, dec├ót cu acordul expres al Vanzatorului. Folosirea f─âr─â acordul Vanzatorului a oric─âror elemente ale Con╚Ťinutului Site-ului se pedepse╚Öte conform prevederilor legale ├«n vigoare.
 • Informatiile acestui site sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, sunteti rugati sa contactati Vanzatorul pentru a lua masurile care se impun
 • Orice sesizare cu privire la ├«nc─âlcarea drepturilor de autor poate fi trimis─â la adresa de e-mail contact@inness.ro

FRAUD─é

 • Vanzatorul nu solicit─â Cump─âr─âtorilor sau Utilizatorilor s─âi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail, telefon etc.) informa╚Ťii referitoare la date confiden╚Ťiale, cum ar fi datele privind conturile bancare sau parole personale. Cump─âr─âtorul/Utilizatorul ├«╚Öi asuma ├«ntreaga responsabilitate pentru divulgarea unui ter╚Ť a datelor sale confiden╚Ťiale.
 • Vanzatorul nu va r─âspunde ├«n situa╚Ťia ├«n care Cump─âr─âtorul/Utilizatorul ar fi/este prejudiciat sub orice form─â de c─âtre un ter╚Ť care ar pretinde c─â reprezint─â Vanzatorul.
 • Cump─âr─âtorul/Utilizatorul are obliga╚Ťia de a informa Vanzatorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact prezentate pe Site.

LITIGII

 • Prin folosirea, vizitarea ╚Öi vizualizarea Site-ului sau al oric─ârui con╚Ťinut trimis de c─âtre Vanzator Cump─âr─âtorului/Utilizatorului prin accesare ╚Öi/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), Cump─âr─âtorul/Utilizatorul declar─â c─â este de acord cu prevederile Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor.
 • Orice disput─â cu referire la Termenii ╚Öi condi╚Ťiile Vanzatorului sau cu privire la executarea Contractului care ar putea sa apar─â ├«ntre Cump─âr─âtor/Utilizator ╚Öi Vanzator se va rezolva pe cale amiabil─â. Daca aceasta nu va fi posibil─â, conflictul va fi solu╚Ťionat de c─âtre instan╚Ťa competent─â de la sediul Vanzatorului, conform prevederilor legale aplicabile.

Promotii:

Reducere 10% din valoarea produsului prin utilizare codului INNESS10.

Se aplica doar produselor nereduse deja.

Perioada: 06.07 – 12.07.2020.

MODIFIC─éRI PRIVIND TERMENII ╚śI CONDI╚ÜIILE

 • V├ónz─âtorul poate s─â actualizeze ╚Öi s─â modifice periodic Termenii ╚Öi condi╚Ťiile Site-ului. ├Än orice caz, fiecare comand─â va fi supus─â Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor ├«n vigoare la data plas─ârii acesteia. A╚Öadar cumparatorului I se recomada in prealabil plas─ârii unei comenzi, sa se informeze cu privire la ultima variant─â a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor Vanzatorului.

INFORMAȚII DE CONTACT

 • Pentru reclama╚Ťii sau orice informa╚Ťii, ne pute╚Ťi contacta la adresa de e-mail contact@inness.ro sau prin po╚Öt─â la adresa Drumul Fermei, nr16b, Popesti Leordeni, Ilfov. Vom procesa cererea dvs. ╚Öi vom r─âspunde ├«n cel mai scurt timp, ├«n func╚Ťie de complexitatea ╚Öi num─ârul cererilor adresate.
X