Politica de retur

·         Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract, respectiv de a returna produsele cumpărate de pe site, în termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele pentru returnarea produselor.

·         Termenul de 14 zile pe durata căruia consumatorul își poate exercita dreptul de retragere curge din ziua în care consumatorul a intrat în posesia fizică a produselor sau în cazul comandării unor produse multiple care vor fi livrate separat, din ziua în care consumatorul a intrat în posesia fizică a ultimului produs.

·         În cazul în care consumatorul decide să se retragă din contract, consumatorul trebuie să informeze Alexa Business Retail 2012 SRL cu privire la decizia de retragere, utilizând adresa contact@inness.ro.

·         Consumatorul trebuie să returneze produsele în termen de 14 zile calendaristice de la trimiterea deciziei sale de retragere. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, împreună cu toate documentele și accesoriile care le-au însoțit (ambalajul original, cadouri, accesorii, certificatul de conformitate, instrucțiunile de utilizare etc.).

·         Alexa Business Retail 2012 SRL își rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate consumatorului cu valoarea care rezulta din manipularea produselor, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționalității produselor.

·         Cumpărătorul este conștient și acceptă faptul că în cazul deteriorării produselor returnate, vânzătorul va avea dreptul la despăgubiri pentru prejudiciile create, care se vor compensa cu suma ce trebuie restituită către cumpărător.

·         Cu toate acestea, returnarea produsului nu va fi acceptată în cazul în care acesta prezintă deteriorări care nu țin de folosirea normală a produsului. Astfel, nu vor fi acceptate spre returnare produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri sau orice alte șocuri mecanice/termice/electrice.

·         Suma va fi rambursată de Alexa Business Retail 2012 SRL în maxim 14 zile calendaristice de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere. Cu excepţia cazului în care Alexa Business Retail 2012 SR s-a oferit să recupereze produsele, Alexa Business Retail 2012 SR poate amâna rambursarea sumei până la data recepţionării produselor .

·         Suma achitată de consumator va fi returnată prin transfer bancar în contul indicat de acesta la adresa de email contact@inness.ro

·         Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in Ordonata de urgenta nr 34 2014.

Nota: Nuantele pot sa difere putin fata de cele din imagini datorita luminii in care au fost facute pozele si perceptiei usor diferite a culorii de catre aparatul foto si nu in ultimul rand si din cauza monitorului de laptop, pc sau al ecranului telefonului la care priviti imaginile.

X