Modalități de livrare

·         Trasportul este asigurat de serviciul de curierat rapid BooKurier. Programul de livrari este intre orele 09:00 – 17:00.

·         Transportul poate fi efectuat de unul din colegi in Bucuresti in cazul unei livrari urgente si cu o valoare mai mare de 500 lei.

 

Termen de livrare

·         Comenzile plasate intr-o zi lucratoare, pana la ora 12, vor fi pregatite si ridicate de curier in aceeasi zi si livrate in maxim doua zile lucratoare. Comenzile finalizate in zile nelucratoare (weekend sau sarbatori legale), vor fi pregatite si ridicate de curier in prima zi lucratoare.

·         In perioadele aglomerate timpul de livrare poate creste.

·         In cazul anumitor produse care apartin unor branduri internationale termenul de livrare poate fi de 7-14 zile, in cazul acestor produse veti fi informati despre termenul de livrare.

 

Taxa de livrare

·         Livrarea se face gratuit, oriunde in tara, indiferent de localitate.

·         Nu se percep taxe pentru kilometrii sau kilograme suplimentare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

X