Tendintele anului 2020

Buna, dragele mele!

Ma bucur ca am ocazia sa va scriu, sa va tin la curent cu ce spun specialistii, atunci cand dorim sa iesim in evidenta si sa ne imbracam conform tendintelor anului 2020. M-am gandit, ca o pasionata de frumos, sa scriu cateva lucruri importante pentru noi. Voi incepe cu desemnata anului 2020, culoarea definitorie conform Pantone – corporatie celebra care stabileste tendintele in domeniu.

  • Culoarea anului 2020 este albastrul clasic

Culoarea care domina anul acesta, albastrul clasic, a fost inspirata de mare si ocean, dar si din dorinta de a fi optimiste si increzatoare.

Culoarea anului 2020 este o culoare care poate fi purtata la orice  varsta, eleganta prin simplitate. Se spune ca persoanele care iubesc albastrul sunt de cele mai multe ori caracterizate ca fiind perfectioniste. Asadar, albastrul poate fi in centrul alegerilor noastre, dar si nuantele de verde pot fi luate in calcul.

Oceanul nu are doar o singura culoare, cea de albastru, ci si nuante de verde http://inness.ro/rochie-scurta-verde/ si alte tonuri.

Specialistii au facut descrierea de mai sus, prin studierea tendintelor modei si prin urmarirea produselor existente, precum si a celor care au fost lansate dupa desemnarea culorii castigatoare.

  • Alte culori desemnate in 2020

Acum ca este vara, isi gasesc locul si culorile vibrante, care reprezinta un alt trend al anului 2020, dar si animal print-ul, carourile indraznete, dungile, florile, modelele etnice https://inness.ro/rochii-traditionale/ care raman si anul acesta. Daca vrei tinute noi 2020 este si anul bulinelor (mari, mici) https://inness.ro/rochie-neagra-cu-buline/.asa ca asteptati-va sa le vedeti peste tot chiar si in combinatie cu alte printuri, culori vibrante.

Un alt trend cautat in 2020 este printul retro, printurile florale pot sa fie retro!

Cand vorbim de bijuterii, 2020 este anul celor argintii, al cerceilor lungi si al formelor rotunde.  

Indiferent de tinuta pe care o alegi, este bine sa alegi ceea ce se potriveste cat mai bine stilului tau.

Este important ca tinuta pe care o alegi sa te avantajeze, dar cel mai bine este sa te simti bine in pielea ta.

Pentru ca meriti!

Cu drag o sa revin,

Alexandra

Related Posts

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

X